Scutere electrice este sinonim în România cu scutere electrice hemei?

Scutere electrice hemei chinezești, au început sa apară tot mai mult și în România. Le vedem pe străzi, dar de auzit le auzim mai greu, pentru că sunt foarte silențioase. Se vede treaba că este un vehicul potrivit pe timp de criză, pentru ca nu consumă benzină iar consumul de curent pentru reîncărcarea acumulatorului costă mai puțin de 2 lei pentru 100 de km.

Acționarea este electrică iar motorul electric, este așezat direct pe butucul roții. Ne-având multe pinioane sau sisteme de angrenare de la motor la roată, face ca aceste scutere electrice sa fie extrem de fiabile, și ușor de întreținut.

Scuterele electrice în România, sunt sinonime cu scutere electrice hemei pentru că acestea sunt cele mai răspândite și în România.

Tranz Group Limited este o companie din Hong Kong, care în 1998, sa stabilit în China, pentru a fabrica ATV-uri, motociclete, scutere, biciclete, mopede care sunt făcute în China pentru a fi distribuite în întreaga lume. Compania declară că sa angajat în furnizarea de servicii la cel mai înalt nivel in procesul de fabricație.
Produsele Chinezești, au fost din totdeauna discutabile, din punct de vedere al calități. Cu toate acestea, au avut, și încă mai au succes, la o anumită pătură de consumatori, pentru că ei îndeplinesc condițiile acestor consumatori. Lângă raportul preț-calitate trebuie să adăugăm fiabilitate.china.electric 300x267 Scutere electrice este sinonim în România cu scutere electrice hemei? Producătorul Chinez a îndeplinit aceste criterii, un scuter electric nu trebuie să fie foarte performant, pentru a face față traficului supra aglomerat dintr-un oraș. Sau mai bine zis, scuterul electric hemei Chinezesc, este destul de fiabil, pentru traficul urban. Marele lor merit, este acela de-a fi venit mai repede, în fața consumatorilor, cu astfel de scutere electrice. Oferta e atât de diversificată, încât au succes pe piață, și sunt tot mai mult preferate, pentru mobilitate în orașele foarte aglomerate. Criza financiară și mai ales criza petrolului, a scos mai mult în evidență, nevoia unui transport mai puțin costisitor.
Supra aglomerarea traficului din marile orașe, a scos în evidență nevoia unui transport mai puțin poluant. Acestea fiind datele problemei, Chinezul, pragmatic din fire, a venit cu un produs perfect: Nu emite noxe, și eficient în exploatare.
Exigența unei anumite părți de consumatori, a făcut posibilă lansarea pe piață scuterelor electrice, și a marilor producători, gen Honda, BMW. Cu toate că intră mai târziu pe piață, aceștia aduc un plus de valoare acestui concept: viteză de rulare, autonomie și fiabilitatea în exploatare. Competiția se anunță extrem de acerbă, pentru anii urmatori. Deja s-au pregătit modele mai performante, care ating 100 km/h, într-un timp mai scurt decât cele pe benzină din aceeași categorie.

share medium Scutere electrice este sinonim în România cu scutere electrice hemei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>