Scuter pe trei roți, sau scuter electric ciudat

pe.trei .roti .eg  300x156 Scuter pe trei roți, sau scuter electric ciudatScuter pe trei roți, este scuterul electric eggasus, un mijloc de locomoție inedit ce seamănă cu un ou și parcă ar trebui să însoțească un car alegoric…
Fără îndoială aceste scutere pe trei roți sunt utile pentru orașele aglomerate, cum ar spune un American.
Este o combinație între scuter și mașinuța electrică. Dacă luam in considerare forma, se potriveste foarte bine celor care vor să arate cu această formă excentrică sau vor sa atragă atenția în mod deosebit.
Un car alegoric asta face, atrage atenția asupra a ceea ce se intimplă în jurul lui, intr-un mod cât se poate de original. Acest scuter pe trei roți va intra in producție anul acesta in SUA (2012), și va fi disponibil pe piață încă din toamnă (2012).
Un scuter pe trei roți, este scuterul electric Eggasus. Mai mult înalt decât lung, este potrivit pentru un excentric, dar nu numai acest aspect il face deosebit, pentru cei care vor să facă publicitate stradală in mediul urban, este ideal. Atrage atenția atât prin forma cât si prin conținut, dacă pot să spun așa; complet electric, emisii de noxe zero, silențios, cu o autonomie de până la 80 de km și care poate atinge 40 de km/ora. Aceste scutere se pot conduce fără permis,(În anumite locuri și în condițiile prevăzute de lege) și au costuri de exploatare și intreținere foarte mici, deja se primesc comenzi pentru scuterul Eggsus. Prețul unui Eggasus este de 5000 $Orice locuitor al unui oraș supra aglomerat de traficul mașinilor, poate fi încantat de acest scuter, mai ales dacă locuiește într-o zonă cu puține locuri de parcare.
Avantajul unui scuter pe trei roți Eggasus este acela ca îl ferește pe șofer de poluarea de pe șosea, praf, gaze toxice, soare sau ploaie. În plus de asta va atrage atenția in mod deosebit, fiind mai mult înalt decat lung. Dimensiunile sunt: Lungime:137,2 cm. Lățime:91,4 cm. Înălțime:177,8 cm.
Eggasus, poate găzdui o singură persoană, dar în 2013 va apare un nou model care va putea găzdui două persoane. Faptul că aceste scutere se pot conduce și fără permis, este un avantaj, dar faptul că este complet electric constituie un avantaj major.

Eggasus este ideal pentru circulația în mediul urban și pentru cei care vor să evite aglomerația și grija unui loc de parcare. Un scuter pe trei roți, este folosit deseori in occident pentru a deservi anumite instituții

precum, poșta sau firmele de curierat, care vor să deservească clienții mai rapid, cât și pentru diverse servicii utilitare in spațiul urban. Dacă aceste scutere pe trei roti, sunt electrice, avantajul este semnificativ, atât pentru participanții la trafic, cât si pentru locuitorii orașului care sunt nevoiti sa suporte gazele de eșapament emise de mașinile din trafic.

share medium Scuter pe trei roți, sau scuter electric ciudat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Badge Advertoriale.eu